Copyright

Na našoj stranici ništa nije ograničeno autorskim pravima. U duhu slobode i dužnosti širenja znanja, dopuštamo da svatko tko želi smije širiti znanje i informacije iznesene na ovim stranicama. Ispričavamo se svima čije znanje i intelektualno vlasništvo bude (ili je) izloženo na ovim stranicama, a koji to ne žele ili nisu željeli. Molimo Vas, ako se kao takvi pronađete ili prepoznate, da nas obavijestite, pa ćemo Vaše vlasništvo ukloniti i zaštiti na način koji Vi smatrate zadovoljavajućim.

OPĆI UVJETI I ODREDBE

Teozofsko društvo nije odgovorno za bilo kakvu izjavu na ovoj internetskoj stranici ako nije označena kao službena. Ova internetska stranica Teozofskog društva sadrži neke poveznice na druge internetske stranice. Teozofsko društvo nije odgovorno za informacije i linkove sadržane na tim internetskim stranicama i one ga ne obvezuju.

VAŠA SUGLASNOST

Korištenjem naše web-lokacije pristajete na naša pravila o privatnosti

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Prikupljamo podatke od Vas kada ispunite obrazac ili nas kontaktirate.

Prilikom popunjavanja obrasca na našim stranicama, može se tražiti da unesete: ime, e-mail adresu. Našu web-lokaciju možete posjećivati anonimno.

DA LI USTUPAMO VAŠE PODATKE VANJSKIM STRANKAMA?

Mi ne prodajemo, ne trgujemo ili na neki drugi način prenosimo vanjskim stranama Vaše osobne podatke. Osim u dogovoru s Vama i uz Vaš pristanak.

VEZE TREĆIH STRANA

Po našem nahođenju, na našu web stranicu možemo uključiti vijesti trećih strana ili linkove. Te web-lokacije trećih strana imaju zasebna i neovisna pravila o privatnosti. Stoga nismo odgovorni za sadržaj i aktivnosti tih povezanih stranica. Ipak, nastojimo zaštititi integritet naše web-lokacije.

IZMJENE NAŠIH PRAVILA O PRIVATNOSTI

Ako odlučimo promijeniti naše pravila o privatnosti, objavit ćemo te promjene na ovoj stranici. Pravila do sada nisu mijenjana.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati putem dolje navedene email adrese:

teozofija@teozofija.net